Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Χαρτομαντεία και μέντιουμ



Τι ακριβώς είναι η χαρτομαντεία; Τι είναι το μέντιουμ και το “να σου πω τον καφέ”;

Έχουμε σκεφτεί ποτέ τι ακριβώς είναι αυτά;


Όχι δεν ερωτηθήκαμε ποτέ τι είναι, όμως το πήραμε ως δεδομένο και το δεχτήκαμε!


Θα σας πω εγώ τι είναι ;)



Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή! 


Αν ξέραμε τον εαυτό μας δεν θα υπήρχαν χαρτομαντείες και μέντιουμ!!! Είναι που δεν ξέρουμε τον εαυτό μας που μας κάνει έρμαια των άλλων, και όχι μόνο στους παραπάνω όμως σε οποιονδήποτε έρχεται και μας κάνει τον σωσία με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Και να μας σώσουν απο τι; απο τον θάνατο; γιατί υπάρχει άνθρωπος που θα ήθελε να ζήσει εδώ για πάντα; υπάρχει άνθρωπος που δεν θα πεθάνει; μην αναφέρω και αυτούς που είδη έχουν πεθάνει όμως ακόμα δεν το ξέρουν!


Δεν θα το συνεχίσω αυτό!


Όμως η γνώση είναι δύναμη (και όχι η γνώση που μας δίνουν) όμως η γνώση που είναι μέσα μας και ταυτοχρόνως παντού...............


Πάμε στα δικά μας..... Πως ένα μέντιουμ μπορεί να σου πει το μέλλον; και να είναι μέσα;


Very simple my friend!!!


Ο άνθρωπος έχει δυο ημισφαίρια στο μυαλό του, το ένα είναι της λογικής ( όπου σε βοηθάει να κατανοείς τον φυσικό κόσμο) και το άλλο της φαντασίας το οποίο σε συνδέει με όλη σου την ύπαρξη, αυτό που εμείς δεν βλέπουμε στον φυσικό κόσμο, και μην μου πείτε ότι, ότι δεν βλέπουμε δεν υπάρχει! Γιατί, αν ήταν έτσι τότε, οι τυφλοί θα έπρεπε να μας αγνοήσουν!!!! Και όταν τα ημισφαίρια αυτά βρίσκονται σε ισορροπία ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πολλά!


Με την φαντασία και το συναίσθημα μπορείς να φέρεις κοντά αυτά που θέλεις, έτσι όταν εσύ πιστεύεις σε κάποια χαρτορίχτρα, και αυτή σου λέει ότι θα γίνει κάτι, εσύ το έχεις τόσο πολύ στο μυαλό σου που τελικά εσύ ο ίδιος ελκύεις τα γεγονότα!


Τώρα θα μου πείτε ότι εμένα το μέντιουμ χωρίς να με ξέρει, μου έχει πει και το παρελθόν μου!!!


Χα χα χα..... εδώ είναι αυτό που σας λέω ΓΝΩΣΗ


Ως άνθρωποι φέρουμε πάνω μας το παρελθόν μας ( και αυτοί απλός ξέρουν να μας διαβάζουν καλά)


Για παράδειγμα ένα μικρό παιδάκι είναι στεναχωρημένο, εμείς το βλέπουμε, το καταλαβαίνουμε και τον ρωτάμε τι έχει; το παιδί ξαφνιάζεται που τον καταλάβαμε και ξαφνικά νομίζει ότι εμείς είμαστε θεοί που τα ξέρουμε όλα!

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι εμείς το καταλάβαμε γιατί ξέρουμε να διαβάζουμε την γλώσσα του σώματος, το παιδί επειδή δεν ξέρει να διαβάζει νομίζει ότι εμείς έχουμε άλλες δυνάμεις!!


Έτσι είμαστε και εμείς που δεν ξέρουμε, μπροστά σε αυτούς που ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς επειδή διάλεξαν στην ζωή τους να ακούσουν την καρδιά τους να ανοίξουν το μυαλό τους και να δουν την πραγματικότητα,


Πάμε ξανά στα δικά μας!!!


Σας είπα ότι φέρουμε το παρελθόν πάνω μας ασθένειες ,σκέψεις και συναισθήματα αποτυπώνονται πάνω μας! Αν δεις άνθρωπο καμπουριασμένο ξέρεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν πήρε αγάπη στην ζωή του, ξέρεις ότι αυτό καταλήγει σε χαμηλή αυτοπεποίθηση και ..και ....και....


Και εσύ ως καλή χαρτορίχτρα του λες:


 - Βλέπω ότι αισθάνεσαι ..... μόνος.... σαν να λείπει η αγάπη .... μόνος..... γονείς ..... μμμμμ.... ( πολλές φορές οι άνθρωποι τα λένε από μόνοι τους) ... σαν να μην πήρες αγάπη .... και το θέατρο συνεχίζει.........!

Και κάπως έτσι αυτοί οι άνθρωποι σου κάνουν τους Θεούς και σου λένε το μέλλον από το χέρι σου μέχρι και το φλιτζάνι ..... :P  διαβάζοντας το σώμα σου ολόκληρο και παίζοντας με το μυαλό σου! 


( μια ξεκαθάριση δεν τους κατηγορώ, οι περισσότεροι απο αυτούς σας κοροϊδεύουν,
όμως μερικοί απο αυτούς ξέρουν τόσα πολλά που πραγματικά είναι να τους θαυμάζεις για την γνώση που κατέχουν) 

Ελεύθερη Ψυχή

Δεν υπάρχουν σχόλια: